Αρχική Famous Parents Μανικιούρ-πεντικιούρ παρέα με την κόρη

Μανικιούρ-πεντικιούρ παρέα με την κόρη

Εσείς μοιράζεστε χρόνο με την κόρη σας σε κοινές ασχολίες; Και δεν εννοούμε μαγειρική ή ξεσκόνισμα στο σπίτι, αλλά πιο chic... ασχολίες, όπως μανικιούρ και πεντικιούρ. Κι αν όχι, εσείς δεν το συνηθίζετε, κάποιοι άλλοι, κάπου αρκετά μακριά, το θεωρούν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο.

Έτσι, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η διάσημη Hollywood star Jessica Alba πήρε τη μικρή Honor Marie Warren και πήγαν μαζί για μανικιούρ- πεντικιούρ. Η μικρή μάλιστα διάλεξε τα χρώματα του ουράνιου τόξου να κοσμούν τα παιδικά χεράκια και πατουσάκια και η μαμά φυσικά έδωσε τη συγκατάθεσή της.

Επειδή μάλιστα είχαν και κάποιες ακόμα δουλίτσες και δεν προλάβαιναν να στεγνώσουν τα νύχια, έφυγαν με τις σαγιονάρες του καταστήματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.