Αρχική Νέα Μαραθώνιος Ανάγνωσης με τα βιβλία της Άλκης Ζέη

Μαραθώνιος Ανάγνωσης με τα βιβλία της Άλκης Ζέη

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, με στόχο τα παιδιά να αγαπήσουν τη λογοτεχνία και το βιβλίο εν γένει. Το πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει από τον Νοέμβριο έως τον Μάιο του 2012, είναι ένας μαραθώνιος ανάγνωσης βιβλίων της επιτυχημένης Άλκης Ζέη.
Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και προτείνονται επίσης για ανάγνωση και για μελέτη στα σχολεία του εξωτερικού. Τα παιδιά έχουν πλέον την ευκαιρία να γνωρίσουν κείμενά της και μέσα στα σχολικά τους βιβλία, όπου είναι ανθολογημένα έργα της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.