Αρχική InfoMommy Συμβουλές Μείωσε το κοιλιακό λίπος με κανέλα

Μείωσε το κοιλιακό λίπος με κανέλα

Σχεδόν όλοι μπορούν να ωφεληθούν από την κανέλα. Σε θέματα υγείας, αλλά και σωματικού βάρους. Βάλτε λίγη στον καφέ σας, το τσάι ή το γιαούρτι και προσθέστε γλυκιά γεύση χωρίς θερμίδες.
Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι η κανέλα μπορεί ενδεχομένως να έχει σταθεροποιητική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό θα μπορούσε να περιορίζει την όρεξη, ιδιαίτερα σε ανθρώπους με διαβήτη 2.

Ένας πιθανός τρόπος να ωφεληθείτε από την κανέλα για να χάσετε περισσότερο λίπος είναι να χρησιμοποιήσετε τη κανέλα καθημερινά στα γεύματά σας όταν μπορείτε, όπως στο γιαούρτι ή cottage cheese, στα ροφήματα, στα δημητριακά, το κρέας και οπουδήποτε αλλού θα ταίριαζε στη γεύση σας.

Η κανέλα είναι όχι μόνο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που θα σας βοηθήσει να φαίνεστε και να είστε νεανικοί, αλλά θα σας βοηθήσει να ελέγξετε επίσης τη γλυκόζη αίματος και να αποκτήσετε ένα πιο λεπτό σώμα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.