Αρχική InfoTeens Sports ‘’Μεγάλες στιγμές του ελληνικού basket’’ στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

‘’Μεγάλες στιγμές του ελληνικού basket’’ στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Η έκθεση ‘’Μεγάλες Στιγμές του Ελληνικού Basket’’ περιλαμβάνει τις μεγάλες στιγμές του αθλήματος από τις απαρχές του 20ού αιώνα και την εμφάνισή του στη χώρα έως σήμερα. Η πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα αναβιώνει μέσα από σπάνια αντικείμενα αθλητικής ιστορίας και πολύτιμα ενθυμήματα. Πρωτότυπα κύπελλα εθνικών και συλλογικών διοργανώσεων, μετάλλια, διπλώματα, φανέλες και μπάλες με τις υπογραφές των αθλητών, φύλλα αγώνα και δεκάδες άλλα αντικείμενα θα ζωντανέψουν τις μνήμες του παρελθόντος του πλέον επιτυχημένου ομαδικού αθλήματος στη χώρα.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ανά δίμηνο θα πραγματοποιούνται θεματικές επιμέρους εκθέσεις και παρουσιάσεις, αφιερωμένες στις Μεγάλες Αθλητικές Προσωπικότητες και Ομάδες που καθιέρωσαν το άθλημα στη χώρα.

Στόχος της έκθεσης είναι να προβληθούν οι απαρχές του αθλήματος στην Ελλάδα και οι μεγάλες επιτυχίες που έχει προσφέρει το μπάσκετ στη χώρα μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα, τη σταθερή ανοδική του πορεία. Βασική επιδίωξη είναι η έκθεση να επηρεάσει θετικά το κοινό, με συνέπεια, τα μικρά παιδιά ιδίως, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αποτελέσουν οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές άξια πρότυπα προς μίμηση για τη νέα γενιά.

Πού: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου
Πότε: έως τον Δεκέμβριο του 2012
Πληροφορίες: Τηλ.: 2310 968531-2, www.olympicmuseum-thessaloniki.org


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.