Αρχική Νέα Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Ζωγραφικής της SKAG στο Facebook!

Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Ζωγραφικής της SKAG στο Facebook!

skag

Έχετε παιδιά 2-9 ετών; Εάν ναι, τότε το να λάβετε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό της Skag είναι απλό! Αφήστε τα αγγελούδια σας να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο, να ζωγραφίσουν!

 
Για να λάβει μια ζωγραφιά μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει η μαμά ή ο μπαμπάς του μικρού ζωγράφου να φωτογραφίσει τη ζωγραφιά και να τη στείλει με προσωπικό μήνυμα έως τις 22 Ιουλίου στη σελίδα της SKAG στο Facebook: https://www.facebook.com/SKAG.GR

Η φωτογραφία θα πρέπει να έχει ως όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμο του παιδιού, ενώ για την υποβολή της συμμετοχής ο γονέας θα χρειαστεί να συμπληρώσει το όνομα και το email του στην αντίστοιχη φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook!

Όλες οι ζωγραφιές που θα λάβουμε από όλα τα παιδιά θα αναρτηθούν στη σελίδα της SKAG στο Pintrest!

Η συγγραφέας Κατερίνα Κρις θα ξεχωρίσει 4 από τις φωτογραφίες που θα μας στείλετε. Οι 4 τυχεροί μικροί ζωγράφοι θα κερδίσουν ένα σετ της ολοκαίνουργιας Σειράς Μπλοκ Ζωγραφικής με Αυτοκόλλητα της SKAG με τίτλο «Μικροί Ζωγράφοι 2013» σε απίθανα νέα θαλασσινά σχέδια και χρώματα!

Για όλες τις εξελίξεις του διαγωνισμού μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της SKAG στο Facebook: https://www.facebook.com/SKAG.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.