Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazzar της UNICEF

Η UNICEF πραγματοποιεί από 21 έως και 23 Δεκεμβρίου στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα το μεγάλο Χριστουγεννιάτικό της Bazaar 2009 με πλήρη σειρά Καρτών και Δώρων.

Οι φίλοι της UNICEF και των παιδιών θα έχουν τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και μια συλλεκτική συλλογή από 15 αποκλειστικές κάρτες για την 60η επέτειο της κάρτας UNICEF, όλα σε άριστη ποιότητα. Αναπτυγμένες από τη UNICEF οι πρωτότυπες ιδέες δώρων περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά, συλλεκτικά και χειροποίητα είδη. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους. Κάρτες, παιχνίδια, διακοσμητικά, ατζέντες και ημερολόγια, μπλουζάκια, εσάρπες, φουλάρια, κεριά, στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και πολλά άλλα. Φέτος υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα με την νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια και σκόρδα που θα φέρουν καλοτυχία στο σπίτι των φίλων σας και το δικό σας. Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει το «Καράβι» του 2010 που φιλοτέχνησε ειδικά για τη UNICEF ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος.

Στον ίδιο χώρο το κοινό μπορεί να δει έκθεση φωτογραφίας για την κατάσταση των παιδιών στον κόσμο αφιερωμένη στο πρόβλημα της πείνας και του υποσιτισμού των παιδιών.

Θα υπάρχει χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, ενώ εθελοντές και μέλη της UNICEF θα ενημερώνουν το κοινό για τις δραστηριότητες της οργάνωσης.

Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.

Ώρες λειτουργίας του Bazaar από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδι.