Αρχική Νέα Μεξικό: Αφαίρεσαν όγκο 15 κιλών από παιδάκι 2 ετών

Μεξικό: Αφαίρεσαν όγκο 15 κιλών από παιδάκι 2 ετών

Ο μικρούλης Jesus με τη μαμά του.

Ο μικρός Jesus Rodriguez, από την βόρεια πόλη Ντουράγκο του Μεξικό γεννήθηκε με καλοήθη όγκο στον πνέυμονα. Ο όγκος μεγάλωνε συνεχώς και σε δύο μόλις χρόνια έφτασε να ζυγίζει περίπου 27,5 κιλά!

Οπως φαίνεται στην ακτινογραφία που οι γιατροί έβγαλαν πριν την επέμβαση, ο όγκος καλύπτει την αριστερή πλευρά του σώματος του μικρού ασθενή και εκτείνεται από τη μασχάλη μέχρι και τη λεκάνη.

Το χειρουργείο κράτησε 10 ώρες. Ο όγκος ζύγιζε 15 κιλά, ήταν καλοήθης και οι γιατροί του το αφαίρεσαν με επιτυχία.Το 2χρονο παιδάκι θα μπορεί πλέον να κινείται και να παίζει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.