Αρχική InfoTeens Νέα Μετά τη Λουτσία: Μια συγκλονιστική ταινία για τον σχολικό εκφοβισμό

Μετά τη Λουτσία: Μια συγκλονιστική ταινία για τον σχολικό εκφοβισμό

Τι συμβαίνει όταν, κυριευμένοι από την άρνηση του πένθους για τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, ξεχνάμε να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή σε αυτούς που μένουν πίσω; Πώς είναι δυνατόν ένας έφηβος να δέχεται τόση βία από τους συμμαθητές του και γιατί να υπομένει σιωπηλά το μαρτύριό του, χωρίς να έχει το θάρρος να μιλήσει στην οικογένειά του;

Υπόθεση:

Έξι μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του σε τροχαίο, ο Roberto και η έφηβη κόρη του Alejandra κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα μετακομίζοντας στην Πόλη του Μεξικού. Πατέρας και κόρη προσπαθούν ο καθένας να ξεπεράσει το πένθος του με τον δικό του τρόπο. Όσο ο πατέρας παραμένει απρόσιτος, η κόρη αρχίζει να συναναστρέφεται με μια μάλλον επικίνδυνη παρέα στο καινούριο της σχολείο. Η Alejandra θα γίνει σταδιακά το θύμα μιας ολοένα και πιο απάνθρωπης συμπεριφοράς από τη μεριά των συμμαθητών της, χωρίς να τολμάει να αντιδράσει ή να μοιραστεί κάτι από την προσωπική της κόλαση με τον πατέρα της.

Είδος: Δραματική
Διάρκεια: 93'
Γλώσσα: Ισπανικά
Χώρα: Μεξικό, Γαλλία
Εταιρεία Διανομής: Feelgood Entertainment


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.