Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Μετατρέψτε την οθόνη του laptop σας σε Touch οθόνη!

Μετατρέψτε την οθόνη του laptop σας σε Touch οθόνη!

Με πλήρη συμβατότητα με τα Windows 8, το Turbo-X Touch Screen Converter υπόσχεται να μετατρέψει την απλή οθόνη του laptop σας σε touch οθόνη και να διαχειριστείτε τις εφαρμογές & παιχνίδια με ένα απλό άγγιγμα! Επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας, πλοηγηθείτε στα μενού των Windows 8, μπείτε στο Internet και παίξτε παιχνίδια όπως ακριβώς θα κάνατε σε ένα tablet ή laptop με οθόνη αφής.

Το Turbo-X Touch Screen Converter αποτελείται από τον σένσορα, τον οποίο τοποθετείτε επάνω στην οθόνη και συνδέεται στον υπολογιστή μέσω θύρας USB. Η τοποθέτηση & εγκατάστασή του γίνεται ιδιαίτερα εύκολα χάρη στην μαγνητική επιφάνεια του, ώστε να ασφαλίζει επάνω στην οθόνη χωρίς να μετακινείται. Επίσης περιλαμβάνει και ένα στυλό, με ειδική μύτη που δεν αφήνει χαρακιές, που θα χρησιμοποιείτε αντί του παραδοσιακού ποντικιού. Είναι Plug and Play κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζεται ειδική εγκατάσταση software προγράμματος, με τις μόνες ρυθμίσεις να γίνονται μέσα από τα ίδια τα Windows 8 (Πίνακας ελέγχου > Ρυθμίσεις Tablet PC). Επίσης είναι συμβατό με οθόνες έως και 15.6", την προσαρμογή να γίνεται πολύ εύκολα, ανάλογα το μέγεθος.

Χάρη στο Turbo-X Touch Screen Converter θα μπορείτε να εισάγετε τις δικές σας γραμματοσειρές και το δικό σας γραφικό χαρακτήρα στα κείμενά σας ενώ η εμπειρία χρήσης γίνεται ακόμη καλύτερη χρησιμοποιώντας Windows 8. Το Turbo-X Touch Screen Converter μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικάστα καταστήματα Πλαίσιο ή στο www.plaisio.gr μόνο με 79€!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.