Αρχική Περιβάλλον Μετρώντας τ' άστρα στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα

Μετρώντας τ' άστρα στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα

Πιο κοντά στα αστέρια θα έρθουν όσοι επισκεφτούν το Αστεροσκοπείο Σκίνακα την Κυριακή 7 Αυγούστου, στις 21 Αυγούστου καθώς και στις 11 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών το Αστεροσκοπείο είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 5 το απόγευμα ως τις 11 τη νύχτα. Οι επισκέπτες θα έχουν όπως πάντοτε τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του και να παρακολουθήσουν σχετική παρουσίαση, συνήθως έως τις 8:30 το βράδυ.
Κατόπιν οι επισκέπτες θα μπορούν να παρατηρήσουν με το μάτι, μέσω του τηλεσκοπίου των 1,3 μέτρων, ένα ουράνιο αντικείμενο που θα είναι ορατό εκείνη την περίοδο. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο υψόμετρο του Αστεροσκοπείου Σκίνακα, οι επισκέπτες πρέπει να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι.

Πού
: Αστεροσκοπείο Σκίνακα, Κρήτη
Πότε: 7 και 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου
Τηλ: 2810 394200 & 391300,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.