Με ιδιωτικό τρένο στη Σκοτία Τζολί-Πιτ και τέκνα

Διάβαζετε έκθαμβοι την είδηση; Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η ειδοποιός διαφορά, που ξεχωρίζει τους σταρ από τους υπόλοιπους, εμάς δηλαδή, τους κοινούς θνητούς. Γιατί μπορεί μεν να τους αρέσει να κάνουν βόλτες, να πηγαίνουν για ψώνια και να κυκλοφορούν με τα παιδιά τους στους δρόμους των πόλεων που κατά καιρούς επισκέπτονται σαν απλοί άνθρωποι, όταν όμως πρόκειται να ταξιδέψουν οικογενειακώς κάνουν ό,τι μπορούν για να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητά τους.
Έτσι, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί πήραν τα έξι παιδιά τους, ναύλωσαν ολόκληρο τρένο και ταξίδεψαν από το Λονδίνο στη Σκοτία για επαγγελματικούς λόγους.

Εμείς να σας πούμε ότι αυτή την περίοδο η οικογένεια του Μπραντ Πιτ και τη Τζολί μένει στο Λονδίνο, καθώς ο 47χρονος Μπραντ έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «World War Z».

Εκπρόσωπος της εταιρείας τρένων Virgin επιβεβαίωσε στη Mail Online ότι το ζευγάρι έχει ναυλώσει τρένο για το 5ωρο ταξίδι τους στη Γλασκόβη, ωστόσο δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος.