Με νέες μεγάλες εκπτώσεις τα παιδικά έπιπλα CILEK!

Η εταιρία CILEK, με τα πιο ξεχωριστά παιδικά έπιπλα, μας βοηθάει να ανανεώσουμε τα παιδικά δωμάτια αλλά να πάμε και διακοπές!

Γιατί όχι μόνο μείωσε φέτος τις τιμές της, αλλά τώρα έχει και προσφορές με έκπτωση 20%! Επιλέξτε λοιπόν τα πιο μοντέρνα και ποιοτικά παιδικά έπιπλα, αποκτήστε τα με έκπτωση 20% και με τα λεφτά που θα εξοικονομήσετε, φύγετε διακοπές!

Ας δούμε όμως μαζί τις προτάσεις της εταιρίας CILEK για ένα ανανεωμένο παιδικό δωμάτιο!

Η σειρά BLACK PIRATE, με θέμα τους Πειρατές, εξάπτει τη φαντασία των αγοριών κάθε ηλικίας και τους παρέχει χώρο και κίνητρο να παίζουν ασταμάτητα παιχνίδια ρόλων!

Η ποιότητα των επίπλων είναι αναμφισβήτητη, αλλά και η 5ετής εγγύηση που παρέχει η εταιρία!

Μια επίσης εξαιρετική πρόταση για τους μικρούς μας νέους, είναι και η σειρά MARINER!

Η σειρά SL-MARINER μας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο της θάλασσας με τους νέους συνδυασμούς χρωμάτων μπλε και άσπρο και με τα νέα σχέδια που παρουσιάζουν το βυθό.

Όσο για τις μικρές αλλά και τις πιο μεγάλες μας φίλες, από τα παιδικά έπιπλα Cilek η σειρά SL-Catchy είναι η ιδανική λύση! Συνδυάζει διακριτικά το ξύλο της σημύδας και την απαλή απόχρωση του λιλά δίνοντας ένα πολύ όμορφο χρωματικό συνδυασμό, που μαζί με τις κυματοειδής λεπτομέρειες στα κεφαλάρια και τις χειροποίητες μαργαρίτες χαρίζει ένα τέλειο αποτέλεσμα στο παιδικό δωμάτιο. Η σειρά SL-Catchy, είναι μια πρόταση για δωμάτιο που τα κορίτσια μπορούν να έχουν τόσο στην παιδική όσο και στην εφηβική ηλικία!

Νέα εποχή στα καταστήματα Cilek, νέες μειωμένες τιμές και με έκπτωση 20%!

Για να μην χάσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και να μην στερήσουμε στα παιδιά μας ένα αριστοκρατικό δωμάτιο που αντέχει στο χρόνο!

Περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις δείτε κι εσείς στο www.cilek.gr!