Αρχική Προτάσεις Αγοράς Με τη Macrovita «χτυπάμε» το τοπικό πάχος

Με τη Macrovita «χτυπάμε» το τοπικό πάχος

2 φυτικά προϊόντα από τη Macrovita, που πραγματικά θα κάνουν θαύματα πάνω στο σώμα σας. Μάλιστα, καθώς διανύουμε την περίοδο προετοιμασίας, που θα μας οδηγήσει στις καλοκαιρινές αποκαλυπτικές εμφανίσεις, το τοπικό πάχος, η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση πρέπει να αρχίσουν ήδη να αντιμετωπίζονται δυναμικά. Με τι τρόπο; Με τα 2 ζελ της Macrovita, Macrovita Body Profiling Gel και Macrovita Super Firming Gel, τα οποία κλείνουν στη σύνθεσή τους 2 πανίσχυρα όπλα της φύσης, βλαστοκύτταρα και γλαυκίνη. Η επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα βλαστοκύτταρα από σύκο και αχλαδομηλιά έχουν ισχυρή επίδραση στην ενεργοποίησης της λιπόλυσης, μειώνουν το μέγεθος των λιποκυττάρων διαλύουν το συσσωρευμένο λίπος, απελευθερώνουν το νερό και τις τοξίνες και μειώνουν την περιφέρεια των μηρών κα ιτης κοιλιάς.
Επίσης, με βάση τις έρευνες, η γλαυκίνη από κίτρινη παπαρούνα αναστέλει τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων και μετατρέπει τα υπάρχοντα σε ινοβλαστικά, που αυξάνουν το κολλαγόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες www.macrovita.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.