Με lunchbox τέλειο κολατσιό

Φέτος το πήρατε απόφαση. Τα παιδιά θα παίρνουν στο σχολείο κολατσιό από το σπίτι. Το μόνο πρόβλημα είναι η αποθήκευση του κολατσιού και οι δυνατότητες που σου προσφέρονται για να δίνεις στο παιδί κάτι διαφορετικό κάθε μέρα, ώστε να μη βαρεθεί και επιστρέψει σε τσιπς και κρουασάν. Ψάξαμε λοιπόν να βρούμε το πλέον κατάλληλο αποθηκευτικό σύστημα για το φαγητό του παιδιού στο σχολείο, αλλά και των μεγάλων στο γραφείο. Και πετύχαμε ό,τι πιο τέλειο. Είναι τα lunchboxes της Goodbyn.

Είναι απερίγραπτα χαριτωμένα και πρακτικά. Μπορείς εύκολα να τα ανοίξεις, τραβώντας τα αφτάκια τους, αλλά και να τα κρατήσεις και να τα μεταφέρεις. Όχι μόνο εσύ, αλλά και τα παιδιά.
Θα το βρεις σε 2 μεγέθη, με 5 και 3 θήκες, και φυσικά σε πολλά πολλά χρώματα. Τι θα αποθηκεύσεις; Μάλλον αλλιώς πρέπει να το θέσουμε. Και τι δεν θα αποθηκεύσεις. Φρούτα, τοστ, σαλάτα ζυμαρικών, πατατούλες τηγανητές, ομελέτα, γιαούρτι ή δημητριακά. Και όχι μόνο. Τα παιδιά θα μεταφέρουν τέλεια ακόμα και σαλτσούλες, λαχανικά, κράκερ, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα.

Eίναι από ανακυκλώσιμο υλικό, πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, έχει μέσα παγουρίνο και ένα σετ με αυτοκόλλητα για να φτιάξει το κάθε παιδί το δικό του προσωπικό lunchbox με βάση το δικό του γούστο.

Πού θα το βρείτε:
http://minime.gr/minime-product/lunchbox-original