Αρχική Νέα Μια έκθεση για Χαρούμενα παιδιά και νέους

Μια έκθεση για Χαρούμενα παιδιά και νέους

Afisa
Σας αρέσουν τα έργα Τέχνης; Τότε, μην χάσετε την πρωτοποριακή έκθεση που διοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τα «Χαρούμενα Παιδιά - Χαρούμενα Νιάτα», από 1η έως τις 10 Μαρτίου 2013 στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων.

Καταξιωμένοι και νέοι ταλαντούχοι εικαστικοί καλλιτέχνες - συνεχίζοντας την παραδοσιακά στενή σχέση των καλλιτεχνών με τα έργα του π. Γεωργίου Πυρουνάκη - προσέφεραν έργα τους ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις δράσεις που οργανώνουν τα «Χαρούμενα Παιδιά - Χαρούμενα Νιάτα».

Οι Γ. Βαρλάμος, Γ. Βακιρτζής, Ε. Μελά, Μ. Παντελιάς, Κ. Ρόκος, Ρ. Σαρελάκου. Ν. Δεσεκόπουλος, Γ. Ζιάκας, Μ. Κατζουράκης, Α. Κέπετζης, Α. Κυριακούλης, Χ. Μπότσογλου, Β. Παπατσαρούχας, Μ. Πρέκα, Ν. Σιότροπου, Ε. Χατζημιχάλη, Α. Κομιανού και ακόμα 50 καλλιτέχνες προσφέρουν τα έργα τους, τα οποία μαζί με βιβλία σημαντικών εκδοτικών οίκων, περιλαμβάνονται στην 22η Έκθεση Προσφοράς  Έργων Τέχνης και Λόγου.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για τις εμψυχωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες που οργανώνονται για παιδιά και νέους και κυρίως για τη δωρεάν φιλοξενία 140 παιδιών οικονομικών μεταναστών και προσφύγων, από την Ελλάδα και άλλες 14 χώρες, στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν τα καλοκαίρια.

Τα «Χαρούμενα Παιδιά - Χαρούμενα Νιάτα» είναι μια Μ.Κ.Ο. με περισσότερους από 90 ενεργούς εθελοντές, η οποία από το 1932 έχει βοηθήσει περισσότερα από 15.000 παιδιά της μεγάλης ανάγκης, με τη βοήθεια περίπου 3.000  Ελλήνων και ξένων εθελοντών.

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013  και ώρα 19.30

Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων:
Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, τηλ.: 210 72 24 028
Στάση ΜΕΤΡΟ: Μέγαρο Μουσικής
 Ώρες λειτουργίας: Τρίτη  – Σάββατο:  10.00 –20.00, Κυριακή  10.00 – 14.00

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.