Αρχική Προτάσεις Αγοράς Μια διαφορετική λίστα βάπτισης!

Μια διαφορετική λίστα βάπτισης!

Για τους περισσότερους γονείς, η φράση "λίστα βάπτισης" ισοδυναμεί με έναν ψυχρό τραπεζικό λογαριασμό όπου συγγενείς και φίλοι καταθέτουν χρήματα. Και αυτό πολλές φορές κάνει τους ίδιους τους γονείς αλλά και τους καλεσμένους να αισθάνονται άβολα. Γιατί όμως να μην υπάρχει ένας άλλος τρόπος για τους γονείς να επικοινωνήσουν ό,τι θέλουν, χωρίς να ζητήσουν χρήματα;
(εικόνα 1 στο αριστερό μέρος)


Η NewbornWishes δημιούργησε μια διαφορετική λίστα βάπτισης, συγκεντρώνοντας σε έναν δικτυακό τόπο αγαπημένα προϊόντα από ξεχωριστά μαγαζιά αλλά και εξαιρετικούς επαγγελματίες στον παιδικό χώρο. Με ένα κλικ στο www.newbornwishes.com οι γονείς μπορούν να βρουν μοναδικά παιχνίδια, ξεχωριστά ρουχαλάκια, παιδικά βιβλία, είδη διακόσμησης δωματίου και πολλά άλλα παιδικά προϊόντα, από προμηθευτές όπως τα Ήρα, το Welovetoys, η ModernTimes, το AliceonBoard, το babycarrots, την Aslanis home και πολλούς άλλους. Μπορούν ακόμα να επιλέξουν και από άλλες πρωτότυπες προτάσεις όπως δραστηριότητες μουσικής, παιδικής κολύμβησης, οικογενειακής φωτογράφησης, ακόμα και ανάλυσης παιδικού ωροσκοπίου ή αναβάθμισης ασφάλειας χώρου με babyproofing!


Με εύκολο τρόπο οι γονείς φτιάχνουν τη λίστα τους, την αποθηκεύουν και δίνουν πρόσβαση στους καλεσμένους τους. Οι συγγενείς και φίλοι, βλέπουν όλα τα προϊόντα και τις δραστηριότητες που αγαπάνε οι γονείς, και επιλέγουν αυτό που αρέσει και στους ίδιους σαν δώρο για το νεοφώτιστο μωράκι! Αποτέλεσμα; Οι γονείς λαμβάνουν δώρα όλα όσα πραγματικά θέλουν, οι καλεσμένοι ξέρουν ότι και το δικό τους δώρο θα ενθουσιάσει και όλοι γλιτώνουν τις ατελείωτες βόλτες στα μαγαζιά και τις σακούλες στην εκκλησία!

Φτιάξτε και εσείς τη δική σας λίστα βάπτισης κάνοντας κλικ στο www.newbornwishes.com/WishListProducts.aspx  και δείτε πόσο εύκολο και διασκεδαστικό μπορεί να είναι! Για του γονείς που ψάχνουν έναν πρακτικό, διασκεδαστικό και κομψό τρόπο να επικοινωνήσουν στους καλεσμένους τους τα δώρα που χρειάζονται για την βάπτιση, η NewbornWishes τα έχει όλα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.