Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Μια ζέβρα για καλό σκοπό στα καταστήματα Sephora

Μια ζέβρα για καλό σκοπό στα καταστήματα Sephora

Η ΕΛΕΠΑΠ, στα 75 χρόνια λειτουργίας της, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα που από την ίδρυσή του προωθεί το «δικαίωμα των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες σε μια ισότιμη ζωή». Στόχος της είναι να φροντίζει κάθε βρέφος και παιδί που έχει ανάγκη, καθώς και της οικογένειάς του, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές θεραπευτικές μεθόδους αποκατάστασης. Διαθέτει 6 κέντρα πανελλαδικά, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, καθώς και ένα εξειδικευμένο, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό 200 ατόμων.

Τα Sephora στηρίζουν την προσπάθεια της ΕΛΕΠΑΠ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά κυκλοφορούν ένα αξιαγάπητο λούτρινο ζωάκι, την Psychedelic Zebra, που θα αποτελέσει το τέλειο δώρο όχι μόνο για όσους αγαπάτε, αλλά και για τον ίδιο το φιλανθρωπικό οργανισμό, αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε αυτόν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.