Αρχική Νέα Μια παιδική χαρά που μας άρεσε πολύ

Μια παιδική χαρά που μας άρεσε πολύ

Παιδική Χαρά ΠεύκηΒρεθήκαμε πριν από λίγες μέρες σε μια κουκλίστικη παιδική χαρά στο Δήμο Πεύκης. Πολύ καινούργια -δεν έχει ένα μήνα λειτουργίας, όπως μας ενημέρωσαν-, με απίθανα παιχνίδια, φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, που πληρούν τους κανόνες ασφαλείας και είναι υψηλών αισθητικών απαιτήσεων. Η παιδική χαρά βρίσκεται στην πλατεία πίσω από τον Άγιο Παντελεήμονα στη Σοφοκλή Βενιζέλου και σου φτιάχνει τη διάθεση με το που θα μπεις μέσα αντικρίζοντας τις λάμπες-μανιτάρια και πολύχρωμα λουλούδια. Το δάπεδο στο μέρος με τις κερκίδες είναι επενδεδυμένο με ξύλο, ενώ στα παιχνίδια με ειδικό πλαστικό ταρτάν. Οι κούνιες, οι τσουλήθρες, οι τραμπάλες είναι πολύχρωμες και απόλυτα ασφαλείς, τα παιδιά εδώ πραγματικά χαίρονται το παιχνίδι και οι γονείς μπορούν να είναι λίγο πιο ανέμελοι.
Πραγματικά, πρόκειται για μια οικολογική παιδική χαρά στολίδι της πόλης της Πεύκης.
Αν συναντήσετε κι εσείς στη διάρκεια κάποιας βόλτας σας μια παιδική χαρά που σας άρεσε πολύ και θεωρείτε ότι αξίζει να μας ενημερώσετε γι' αυτή ώστε να την επισκεφτούμε, δώστε μας... συντεταγμένες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.