Αρχική Διάφορα Μια στριφογυριστή κορδέλα σ’ έναν κόσμο με καπέλα στο Παιχνιδαγωγείο (18/2)

Μια στριφογυριστή κορδέλα σ’ έναν κόσμο με καπέλα στο Παιχνιδαγωγείο (18/2)

Tο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 10:30 μέχρι τις 13:30, παίζουμε με μία στριφογυριστή κορδέλα και μεταφερόμαστε σε μια χώρα μακρινή που οι κάτοικοι της φοράνε όλο το χρόνο καπέλα! Καπέλα μικρά, μεγάλα, χρωματιστά, με χάντρες, με λουλούδια ακόμα και με μουσικά όργανα. Μέσα από αυτά τα μαγικά καπέλα, κάθε Απόκριες εμφανίζεται μια φανταχτερή στολή!
Φέτος όμως βγάζοντας τα καπέλα τους, οι Καπελάδες αντίκρισαν μονάχα την Στέλλα, μια μικρή στριφογυριστή κορδέλα. Τι ψάχνει άραγε η Στέλλα στην Καπελαδοχώρα; Ανακαλύπτουμε ξεχωριστούς τρόπους για να ζωγραφίσουμε, πειραματιζόμαστε με γλυκές και αλμυρές συνταγές και χορεύουμε με κορδέλες σ’ ένα πολύχρωμο, αποκριάτικο σκηνικό.

Τιμή εργαστηρίου: 12€.

Κρατήστε θέση στο 210 6724288!

Παιχνιδαγωγείο
25ης Μαρτίου 61, Ν. Ψυχικό


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.