Αρχική InfoTeens Νέα Μια 16χρονη από το Βόλο στο «Young Dancers»

Μια 16χρονη από το Βόλο στο «Young Dancers»


Let's dance για μια νεαρή Βολιώτισσα, τη Σπυριδούλα Μαγκουρίτσα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Eurovision «Young Dancers» που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου στο Όσλο της Νορβηγίας.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Νορβηγική Τηλεόραση και θα μεταδοθεί από τις χώρες μέλη της EBU. Η Σπυριδούλα είναι μαθήτρια της Α΄ Λυκείου και ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που διοργάνωσε το Τμήμα Διεθνών Συμπαραγωγών της ΕΡΤ. Έτσι, θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον κορυφαίο θεσμό. Η ίδια χαρακτηρίζει το γεγονός «ευχάριστη έκπληξη» προσθέτοντας παράλληλα ότι «οφείλει πολλά στις δασκάλες της στο Dance Studio».

Η Σπυριδούλα Μαγκουρίτσα, η οποία σπουδάζει κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό, άρχισε να ασχολείται με την ρυθμική γυμναστική σε ηλικία επτά ετών. Το 2005, σε ηλικία δέκα ετών, κέρδισε την 3η θέση για την εμφάνισή της με τη μπάλα και την 2η θέση με την ομάδα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.