Αρχική InfoTeens Νέα "Μικρές χορογραφίες" στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

"Μικρές χορογραφίες" στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Ο κύκλος των εφηβικών εργαστηρίων κίνησης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα πραγματοποιηθεί από τους χορογράφους / χορευτές / καθηγητές χορού Ιωάννα Καμπυλαυκά και Σταύρο Αποστολάτο. Θέμα οι κινήσεις της καθημερινότητας και πώς μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να μετατραπούν σε μικρές χορογραφίες.

Οι κινητικές σας συνήθειες, οι κινήσεις της καθημερινότητάς σας μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να μετατραπούν σε μικρές χορογραφίες. Στο εργαστήριο αυτό, μικρές κινήσεις μπορούν να μετασχηματιστούν σε συνολικά έργα έκφρασης, σε σόλο, ντουέτα, τρίο.

Στην αρχή θα ανακαλύψετε τις δυνατότητες του σώματός σας, τις ιδιαιτερότητές σας και την ικανότητά σας να λαμβάνετε κινητικές αποφάσεις, μέσα από μια σειρά αυτοσχεδιαστικών σωματικών ασκήσεων που θα βοηθήσουν στην απελευθέρωση της δημιουργικότητάς σας. Στη συνέχεια θα έρθετε σε πραγματική επαφή με εξωτερικούς παράγοντες: ένα άλλο σώμα σε κίνηση, μια μουσική ή κάποια εικόνα βίντεο. Σε συνεργασία με τις ομάδες εργαστηρίων του ήχου και της εικόνας που θα πραγματοποιηθούν από την ομάδα Medea Electronique, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση-παρουσίαση για γονείς και φίλους το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013.

Απευθύνεται σε:
Εφήβους 13-17 ετών

Πότε:
Τις Τετάρτες: 27 Φεβρουαρίου και 6, 13 & 20 Μαρτίου 2013
Ώρα:
18:00-20:00

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
Tηλ: 213-017-8034
Email: education@sgt.gr
Yπεύθυνη: Μυρτώ Λάβδα

Κόστος συμμετοχής:
28€ για τον κύκλο των τεσσάρων συναντήσεων (υποχρεωτική συμμετοχή).

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 11745


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.