Αρχική Προτάσεις Αγοράς Μύρισε Πάσχα στη Μικρή Ζούγκλα του athensheart!

Μύρισε Πάσχα στη Μικρή Ζούγκλα του athensheart!

Η Μικρή Ζούγκλα του εμπορικού κέντρου athensheart καλωσορίζει το Πάσχα και προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να το γιορτάσουν, εντελώς δωρεάν, μέσα από τις πιο διασκεδαστικές πασχαλινές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Απριλίου!

Σάββατο 2 Απριλίου (12:00-16:00): Τα παιδιά υποδέχονται την άνοιξη και έρχονται σε επαφή με τη φύση, μαθαίνοντας τα μυστικά της κηπουρικής και φυτεύοντας λουλούδια και λαχανικά. Την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνει το face painting με θέμα «Πολύχρωμα λουλούδια».

Σάββατο 9 Απριλίου (12:00-16:00): Χρώματα, μπογιές και πολύ παιχνίδι περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες, που έχουν την ευκαιρία να βάψουν τα δικά τους αυγά στο οργανωμένο πασχαλινό εργαστήρι της Μικρής Ζούγκλας. Η πινιάτα «Σπάστε το αυγό που κρύβει εκπλήξεις» ολοκληρώνει το πιο συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Παρασκευή 15 Απριλίου(18:00-20:00) , Σάββατο 16 Απριλίου(12:00-16:00) , M. Δευτέρα έως και Μ. Τετάρτη (18:00-20:00) : Μόλις λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, τα παιδιά φτιάχνουν μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες και ενισχύουν το «Χαμόγελο του Παιδιού», που πραγματοποιεί bazaar στο χώρο του athensheart, από τις 15 έως τις 20 Απριλίου. Παράλληλα, η πινιάτα «Σπάστε το αυγό που κρύβει εκπλήξεις» και το face painting για τους μικρούς λάτρεις των μεταμορφώσεων, υπόσχονται τα πιο διασκεδαστικά πασχαλινά απογεύματα στο athensheart!
Φέτος το Πάσχα η Μικρή Ζούγκλα του athensheart πρωταγωνιστεί στην καρδιά μικρών και μεγάλων!

Πότε: Από Σάββατο 2 Απριλίου μέχρι και Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου
Πού: Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Ώρες λειτουργίας καταστημάτων: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
Επικοινωνία: 210 3414105, www.athensheart.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.