Μικροί αναρριχητές στην Παλλήνη

Τη δυνατότητα να μάθουν τις τεχνικές της αναρρίχησης, να γυμναστούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν δίνει στους επισκέπτες του το The Wall στην Παλλήνη. Είναι ένα αναρριχητικό πάρκο, με επαγγελματίες δασκάλους, αλλά και ένας χώρος που προσφέρεται για την διασκέδαση μικρών και μεγάλων, όλη την ημέρα.

Η κεντρική πίστα, έχει επιφάνεια μεγαλύτερη των 1.000τμ, 30 μέτρα ανάπτυγμα διαδρομών και τραβέρσα 55 μέτρα ανάπτυγμα, ενώ το ύψος της είναι 14 μέτρα.

Μια ημερήσια συνδρομή για ένα παιδί κοστίζει 15 ευρώ και συμπεριλαμβάνει επίβλεψη για 1 ώρα από δάσκαλο, τον αναρριχητικό εξοπλισμό, τη χρήση του αθλητικού τραμπολίνο και του ιμάντα ισορροπίας-slack line.

Τα μαθήματα αναρρίχησης περιλαμβάνουν επίδειξη από επαγγελματία αναρριχητή. Δίνεται η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων, έναντι 20 ευρώ/ώρα ενώ υπάρχουν και χαμηλότερες τιμές για σχολεία και ομαδικές επισκέψεις. Διατίθενται και πακέτα μαθημάτων σε προνομιακές τιμές.

Τα παιδιά μπορούν ακόμα να παίξουν στο τραμπολίνο, αλλά και στον κήπο συμμετέχοντας σε ομαδικά παιχνίδια ενώ δίνεται και η δυνατότητα να περάσουν για παράδειγμα ονειρεμένα γενέθλια αφού στο χώρο διοργανώνονται και παιδικά πάρτι.

Στο Bungee τραμπολίνο ο κάθε συμμετέχων δένεται με τα ειδικά λάστιχα στη ζώνη ασφαλείας της μέσης, αποκτώντας την κατάλληλη βοήθεια και ασφάλεια στην αναπήδηση και σταθεροποίηση του άλματός του. Τέσσερα άτομα μπορούν να πραγματοποιούν φιγούρες την ίδια στιγμή στα αντίστοιχα τραμπολίνο.

Στο χώρο βρίσκονται ένα αναψυκτήριο – καφέ, σύγχρονα αποδυτήρια, καθώς και ένα εξειδικευμένο κατάστημα με ορειβατικά και αθλητικά είδη.

Διεύθυνση
The Wall sport Climbing Center, Αγίου Αθανασίου 12, Παλλήνη, 11523, (πίσω από την παιδική χαρά του Μουστάκα) Έξοδος 14 της Αττικής οδού και από τις δύο κατευθύνσεις.

Πληροφορίες
τηλ. 210 6030093