Μοναδικές ιδέες διακόσμησης παιδικού δωματίου από το babycarrots!

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μια από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες μιας μέλλουσας μαμάς! Το αγαπημένο μας babycarrots.gr σας προτείνει όμορφες και πρωτότυπες ιδέες που δίνουν ξεχωριστή γλύκα και αίσθηση στο παιδικό δωμάτιο. Επωφεληθείτε τώρα με τις φανταστικές εκπτώσεις που κάνει το babycarrots και βρείτε σε αυτό:

Αυτοκόλλητα τοίχου διαφόρων ειδών και για όλα τα γούστα:

*Φτιαγμένα από ύφασμα με οικολογική βαφή σε πανέμορφα και πρωτότυπα σχέδια από πιγκουίνους μέχρι πειρατές και από πανέμορφα πουλάκια μέχρι vintage αυτοκίνητα!

*Αυτοκόλλητα – μπορντούρες που «ντύνουν» υπέροχα τους τοίχους και συνθέτουν ένα εντυπωσιακό και χαρούμενο σκηνικό στο παιδικό δωμάτιο!

*Αυτοκόλλητα – μαυροπίνακες σε γλυκά σχέδια με ζωάκια, στα οποία το παιδί μπορεί να γράψει και να σβήσει ότι θέλει με κιμωλία και σφουγγάρι!

Δείτε όλη τη φανταστική συλλογή με τα αυτοκόλλητα τοίχου εδώ: http://www.babycarrots.gr/gr/decoration/wall_stickers/

Πανέμορφα φωτιστικά οροφής από χαρτί ή ύφασμα σε χαρούμενα και τόσο παιδικά σχέδια που πραγματικά δεσπόζουν στο παιδικό δωμάτιο. Βρείτε τα μόνο στο babycarrots σε φανταστικές τιμές που κυμαίνονται από 17-25 ευρώ!

Δείτε όλα τα υπέροχα φωτιστικά εδώ: http://www.babycarrots.gr/gr/decoration/lighting/

Τέλος, το babycarrots σας προσφέρει πρωτότυπες και πρακτικές ιδέες διακόσμησης όπως πάνινα καλάθια για να βάζετε παιχνίδια, ρούχα και άλλα είδη του παιδιού και να οργανώνετε καλύτερα το χώρο του, (http://www.babycarrots.gr/gr/decoration/storage_bags/) αλλά και γλυκές προσθήκες όπως οι υφασμάτινοι πίνακες που κρεμιούνται στον τοίχο και χρησιμεύουν για να βάζετε φωτογραφίες, προσκλήσεις και μηνυματάκια. (http://www.babycarrots.gr/gr/decoration/room_accessories/ )

Επισκεφτείτε λοιπόν το πανέμορφο site του babycarrots.gr και βρείτε υπέροχες ιδέες για να φτιάξετε ή να ανανεώσετε με τον πιο όμορφο τρόπο το παιδικό δωματιάκι!