Αρχική InfoMommy Νέα Μουσείο GUCCI στην Φλωρεντία

Μουσείο GUCCI στην Φλωρεντία

Ένα μουσειακό χώρο με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών στον λαμπερό χώρο της μόδας δημιούργησε ο ιταλικός οίκος Gucci. Το μουσείο βρίσκεται στην πανέμορφη Φλωρεντία και άνοιξε τις πύλες του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Είναι ένας μοντέρνος χώρος με τρία επίπεδα όπου ο επισκέπτης θα δει μοναδικά και συλλεκτικά κομμάτια ενώ μπορεί να απολαύσει καφέ στο coffee shop που λειτουργεί στο ισόγειο. Εκεί υπάρχει και βιβλιοθήκη, στον 1ο όροφο υπάρχουν τσάντες, φορέματα υψηλής ραπτικής και άλλα εντυπωσιακά κομμάτια του οίκου ενώ στον 2ο, τον ονομαζόμενο "Logomania" εκτίθενται έργα τέχνης με το λογότυπο του οίκου, το διπλό G.

Η είσοδος στο GUCCI MUSEO, το οποίο βρίσκεται στο Palazzo della Mercanzia στην Φλωρεντία, κοστίζει 6€ και το 50% από το ποσό αυτό θα προσφέρεται στην πόλη της Φλωρεντίας, για την ανακατασκευή μερικών από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.