Αρχική Διαγωνισμοί Μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις στην πρεμιέρα του θεατρικού «Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν;»

Μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις στην πρεμιέρα του θεατρικού «Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν;»

Κυριακή, μέρα θεάτρου. Εμείς, εδώ στο infokids.gr, έχουμε καθιερώσει την Κυριακή ως μέρα πολιτιστικο-καλλιτεχνικών δρώμενων και θέλοντας να σας συμπαρασύρουμε συνεργαζόμαστε αυτή την φορά με το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» της Μαίρης Ιγγλέση για να πάμε στην πρεμιέρα της παράστασης «Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν;». Μια παράσταση με πλούσια μηνύματα συναδέλφωσης, περιβαλλοντικά, ειρηνιστικά γίνεται απόλυτα σύγχρονη των ημερών που ζούμε και μαγεύει τα μικρά παιδιά, αλλά και τους γονείς με τη διαδραστική προσέγγισή της.

Έναρξη – Πρεμιέρα:
Το ταξίδι της ανακύκλωσης ξεκινάει την Κυριακή 31/10/2010 στις 12,00 και στη συνέχεια κάθε Κυριακή στις 12,00 το μεσημέρι.

Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση»
Λέσβου 8 & Απειράνθου, στάση Καλλιφρονά, Κυψέλη
Τηλ.: 210 8645400, 6932 302817, 6932 133 764
Email:eleftheriekfrasi@gmail.com, www.eleftheri-ekfrasi.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» της Μαίρης Ιγγλέση διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Κυριακής 31 Οκτωβρίου 2010.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Γεώργιος Κατσουλιεράκης
2. Αναστασία Δεττά
3. Βασιλική Μπάρα
4. Κανέλλα Ολυμπίου
5. Χρύσα Αρώνη
6. Γεωργία Τσιρούνη
7. Ουρανία Μάγκου
8. Ζωή Τραντσίδου
9. Δήμητρα Κοντονίκα
10. Κατερίνα Λεγάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.