Μπείτε στην κλήρωση για 20 σετ «Coca Cola Tin Pack» των Lip Smacker

Το infokids.gr και τα Lip Smacker προσφέρουν σε 20 αναγνώστριες το σετ «Coke Tin» με έξι Lipsmacker με τις υπέροχες γεύσεις Coca Cola, Fanta Orange, Fanta Grape, Fanta Pineapple, Fanta Strawberry και Sprite που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Το κάθε σετ έχει αξία 14,99€.
Τα Smackers είναι τα δημοφιλέστερα lip gloss στην Αμερική που όμως έχουν κερδίσει πολλούς οπαδούς και στην χώρα μας. Συνδυάζουν εξαιρετικά συστατικά – κυρίως φυτικά έλαια και βιταμίνες, που παρέχουν στα χείλη μοναδική φροντίδα και περιποίηση. Αυτό όμως που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι φυσικά οι γεύσεις τους που είναι πάνω από 100!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για να μπείτε στην κλήρωση (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και τα τα Lip Smacker διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ «Coca Cola Tin Pack» με δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 20 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από το site συγχρόνως με τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμούς από το 1 ως το 1082 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 20 νικητές για τα «Coca Cola Tin Pack» των Lip Smacker.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα «Heaven On Earth», Λεβίδου 16, Κηφισιά, τηλ. 210/8081151, από τις 2 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

1. Σουζάνα Χατζιδάκη
2. Μαρία Πουλιάση
3. Ευτυχία Παπαλεξίου
4. Τάνια Κουτσαντά
5. Μαρίνα Παπαδοπούλου
6. Ιωάννα Τσιτσιπή
7. Ευτυχία Τζεμενάκη
8. Ελένη Πιστιόλα
9. Καλλιόπη Οικονομίδου
10. Νίκος Γκουλούνης
11. Παρασκευή Λαϊνα
12. Ιωάννα Λαζαρίδου
13. Αντιγόνη Παπαδοπούλου
14. Δέσποινα Μωϋσίδου
15. Ιωάννα Κανιαδάκη
16. Θεοδόσης Βασιλειάδης
17. Παρασκευή Μανδράκη
18. Αναστασία Φριτάκη
19. Μιχαήλ Μητρόπουλος
20. Σταματία Χατζηαναστασίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.