Αρχική InfoMommy Νέα Μπες στην κλήρωση - κέρδισε ένα ταξίδι στην Ελβετία

Μπες στην κλήρωση - κέρδισε ένα ταξίδι στην Ελβετία

Το διαβάσαμε στο site της SWISS και δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να σας ενημερώσουμε. Αφορά βέβαια ένα φθινοπωρινό ταξιδάκι στην Ελβετία, αλλά μη νομίζετε, από Αύγουστος..., που λέει και η παροιμία, οπότε καλό είναι να προετοιμάζουμε ό,τι μπορούμε...

Η Swiss Air θα μας ταξιδέψει λοιπόν στην χώρα της ωρολογοποιίας, την Ελβετία...

Εγγραφείτε στο newsletter της SWISS και κερδίστε ένα πακέτο για την Ελβετία ή 2 εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό ηλεκτρονικό δελτίο (Newsletter) που αποστέλλεται δύο φορές το μήνα και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο ενός "πακέτου" για την Ελβετία ή 2 αεροπορικών εισιτηρίων προς οποιονδήποτε προορισμό έχει ανταπόκριση πτήση της SWISS!

Το πακέτο για την Ελβετία συμπεριλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της SWISS από Ελλάδα προς Ζυρίχη ή Γενεύη με επιστροφή καθώς και 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4**** για 2 άτομα.

Μπορεί να είστε εσείς η τυχερή!

Μην χάνετε χρόνο!

Κάντε τώρα κλικ ΕΔΩ, εγγραφείτε στο newsletter και καλό ταξίδι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.