Αρχική Νέα Μυτιλήνη: Κλήση σε 10χρονο επειδή το ποδήλατό του δεν είχε κουδούνι!

Μυτιλήνη: Κλήση σε 10χρονο επειδή το ποδήλατό του δεν είχε κουδούνι!

Παράδοξο ή όχι, το γεγονός ξάφνιασε την κοινωνία της Μυτιλήνης, όταν ένας αρχιφύλακας έκοψε κλήση 80 ευρώ σε ένα 10χρονο παιδί, επειδή οδηγούσε το ποδήλατό του χωρίς κουδούνι! Το περιστατικό, που επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία, σημειώθηκε πριν από περίπου 15 μέρες στην περιοχή του Συνοικισμού της Μυτιλήνης. Βέβαια, όλα ακολούθησαν τη γνωστή εξέλιξη, ακριβώς επειδή το ποδήλατο που οδηγούσε το παιδί συγκρούστηκε ελαφρά με ένα μοτοποδήλατο που οδηγούσε ενήλικος. Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα κάποιες γραντζουνιές στο γόνατο του παιδιού. Κάποιος, όμως, ειδοποίησε την Τροχαία, η οποία έσπευσε επιτόπου, προκειμένου να επιληφθεί του ατυχήματος.
Ο αρχιφύλακας της Τροχαίας βεβαίωσε πρόστιμο 80 ευρώ στον δεκάχρονο δικυκλιστή, επειδή στο ποδήλατό του δεν είχε κουδούνι.
Το γεγονός προκάλεσε διαμαρτυρίες συγγενικών προσώπων του παιδιού, με αποτέλεσμα την παρέμβαση ανώτερων αξιωματικών οι οποίοι «έσβησαν» την κλήση.

Το περιστατικό αποκάλυψε η εφημερίδα «Εμπρός» της Λέσβου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.