«Μύθοι μέσα στο λαβύρινθο» με χριστουγεννιάτικα δρώμενα και παιχνίδια

Το Θέατρο της Ημέρας συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Παιδική Σκηνή του, την παράσταση «Μύθοι μέσα στο λαβύρινθο» της Ανδρομάχης Μοντζολή. Αρχαιοελληνικοί μύθοι εισάγονται σαν ερεθίσματα στα παιδιά που τα επεξεργάζονται και μέσα από το θεατρικό παιχνίδι βιώνουν την αντιστοιχία τους στη σύγχρονη πραγματικότητα. Οι «Μύθοι μέσα στο λαβύρινθο», έγιναν… Χριστουγεννιάτικοι!

Ειδικά διασκευασμένοι και με προσαρμοσμένα για τις γιορτές δρώμενα και θεατρικά παιχνίδια, υποδέχονται τα παιδιά σε μία εορταστική ατμόσφαιρα. Το δέντρο των ευχών, τα κάλαντα, ο παλιός και νέος χρόνος και ο θησαυρός που κρύβεται βαθιά μέσα στο λαβύρινθο, μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.
Ταξιδεύοντας με μύθους και ιστορίες από την ελληνική μυθολογία, τα παιδιά συναντούν τους ήρωες και βιώνουν τις περιπέτειες και τα κατορθώματά τους. Με ερέθισμα του παιχνιδιού τους μύθους, το λαβύρινθο, το κουτί της Πανδώρας, τον Οδυσσέα με τις Σειρήνες, τη Δήμητρα & την Περσεφόνη, τον κύκλο των τεσσάρων εποχών, τους βιώνουν και ανακαλύπτουν τη σημασία τους στη σημερινή πραγματικότητα. Μια παράσταση- θεατρικό παιχνίδι όπου τα παιδιά- θεατές συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα. «Στο λαβύρινθο χαμένα, μυστικά καλά κρυμμένα…»

Υπό την αιγίδα της UNESCO

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Ιδέα – Σκηνοθετική επιμέλεια & Κοστούμια: Ανδρομάχη Μοντζολή
Παιδαγωγική επιμέλεια – παιχνίδια: Δέσποινα Μαραγκουδάκη
Επιμέλεια κίνησης: Μαρία Αντωνίου
Σκηνικά : Μαρία Δημητριάδη
Ηθοποιοί-εμψυχωτές-θεατροπαιδαγωγοί: Όλγα Μουργελά, Δήμητρα Νικολοπούλου, Μαρία Αντωνίου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Κάθε Κυριακή στις 5:00μ.μ.
Πρωινά για τα σχολεία στο θέατρο ή στο σχολείο
Για παιδιά από 2,5 έως 12 ετών

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
γενική είσοδος: 10 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά

Θέατρο Ημέρας
Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι
(στάση ΜΕΤΡΟ Πανόρμου, έξοδος Χατζηκωνσταντή)
210-6929090, 210-6995777