Αρχική Famous Parents Μ. Κυριακού: Έχω γίνει ανάδοχη μητέρα και προτρέπω κι άλλες οικογένειες να γίνουν!

Μ. Κυριακού: Έχω γίνει ανάδοχη μητέρα και προτρέπω κι άλλες οικογένειες να γίνουν!

Η Μαρί Κυριακού τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχθεί από την ηθοποιία και έχει αφιερωθεί στην κοινωνική προσφορά μέσω της εκπομπής "Με αγάπη" που παρουσιάζει στην τηλεόραση του ANT1. H γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό Life and Style για την κοινωνική της δράση που αποσκοπεί στο να προσφέρει χείρα βοηθείας σε χιλιάδες ανήμπορους συνανθρώπους μας.«Πριν ακόμη δημιουργηθεί η εκπομπή, είχα επισκεφτεί αρκετά ιδρύματα και είχα δει ότι είχαν πολλές ανάγκες. Αυτή είναι η μια πλευρά. Το άλλο σημαντικό για μένα είναι τα προσωπικά βιώματα, από παιδιά τα οποία είχαν ανάγκη και οι καταστάσεις που ζούσαν με είχαν σοκάρει. Κι επειδή η τηλεόραση είναι ένα μέσο που γνωρίζω, σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω για να ενημερωθεί ο κόσμος». Όσο για το αν έχει συναντήσει δυσκολίες στο έργο της; «Οι δυσκολίες ήταν και είναι πολλές. Έχουμε πείσει όμως πολλούς δύσπιστους για τη δουλειά μας και τα αποτελέσματα μας», καταλήγει.
Η γλυκιά παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει γίνει ανάδοχος ενός παιδιού που δεν έχει οικογένεια και επιθυμία της είναι να ωθήσει και άλλες οικογένειες να ακολουθήσουν το παραδειγμά της καθώς όπως αναφέρει "Γιατί έτσι σώζουμε μια ζωή."


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.