Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Νέα δωρεάν on line υπηρεσία από την Amazon.com

Νέα δωρεάν on line υπηρεσία από την Amazon.com

Η Amazon.com αποκάλυψε μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ψηφιακή μουσική online και στη συνέχεια να την παίζουν σε οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό ή άλλη φορητή συσκευή που «τρέχει» το λειτουργικό Android.

Εκτός από τραγούδια, οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιούν τη νέα υπηρεσία για φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα.

Η νέα υπηρεσία, επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν περίπου 1.200 δωρεάν τραγούδια της επιλογής τους στο υπολογιστικό «νέφος» (cloud computing), δηλαδή στους κεντρικούς υπολογιστές (servers) της Amazon, αντί στο δικό τους σκληρό δίσκο. Στη συνέχεια, μπορούν να ακούνε κατά βούληση αυτή την μουσική μέσω διαδικτύου, είτε από τον υπολογιστή τους, είτε από το κινητό τηλέφωνο ή άλλη φορητή συσκευή τους.

Επίσης θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να ακούνε την μουσική τους ανεξάρτητα από πού την προμηθεύτηκαν (και από το iTunes της Apple), όμως δεν θα τους επιτρέπει να παίζουν τα τραγούδια τους στο iPhone και στις άλλες συσκευές της Apple (αλλά μόνο σε Android).

Αρχικά οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν δωρεάν online μέχρι 5 GB μουσικής (περίπου 1.250 τραγούδια ή 2.000 φωτογραφίες), αλλά θα μπορούν να αγοράζουν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο μέχρι 20 GB αντί 20 δολαρίων ετησίως. Εναλλακτικά, ο χρήστης θα αναβαθμίζεται δωρεάν σε αποθηκευτικό χώρο 20 GB, αν αγοράζει οποιοδήποτε μουσικό άλμπουμ ΜΡ3 από το Amazon. Οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν την μουσική είτε ως αρχεία MP3 είτε ως AAC. Η Amazon επίσης θα προσφέρει το πρόγραμμα Cloud Player για να διευκολύνει τους χρήστες στην ακρόαση μουσικής και το «κατέβασμα» τραγουδιών.

Η Amazon πάντως δεν έχει διευκρινίσει ακόμα κατά πόσο το ψηφιακό περιεχόμενο που θα μπορεί να αποθηκεύσει ένας χρήστης στην «θυρίδα» του θα πρέπει να είναι νόμιμο και σε ποιο βαθμό θα ελέγχει το τι κάνουν οι χρήστες με τις «θυρίδες» τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.