Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Νέα ενισχυμένη Liftactiv Eyes από την VICHY

Νέα ενισχυμένη Liftactiv Eyes από την VICHY

Μια νέα κρέμα για τα μάτια, με μοναδική σύνθεση που προσφέρει ένα απόλυτα αναζωογονημένο και ξεκούραστο βλέμμα, τη νέα Liftactiv Eyes προστέθηκε στην οικογένεια της VICHY και τη σειρά LIFTACTIV Derm Source.

Η νέα Liftactiv Eyes επεμβαίνει δραστικότερα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και συγκεκριμένα στοχεύει σε 4 πλέον ζώνες (βλέφαρα, ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και πλέον σακούλες κάτω από τα μάτια), χάρη στην σύνθεσή της: Ραμνόζη – Καφεΐνη - Εσκίνη.

Είναι κατάλληλη για εκείνες που αναζητούν την πιο ισχυρή φροντίδα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες γύρω από την περιοχή των ματιών. Με το νέο αυτό προϊόν μπορείτε να πετύχετε ταυτόχρονα : Lifting βλεφάρων, μείωση των μαύρων κύκλων, λείανση των ρυτίδων και να δείτε να υποχωρούν οι σακούλες κάτω από τα μάτια.

Θα την βρείτε γύρω στα €25


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.