Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Νέα κινητά τηλέφωνα με ειδικό πλήκτρο για το Facebook!

Νέα κινητά τηλέφωνα με ειδικό πλήκτρο για το Facebook!

Η HTC ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την κυκλοφορία δυο νέων κινητών τηλεφώνων κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου με επίκεντρο την κοινωνική δικτύωση. Πιο συγκεκριμένα, αποτελώντας μέρος της διευρυμένης γκάμας των έξι νέων συσκευών που ανακοινώθηκαν στο Mobile World Congress, τα HTC ChaCha και HTC Salsa ενσωματώνουν ένα εξειδικευμένο Facebook® πλήκτρο, για πρόσβαση με ένα άγγιγμα, στην υπηρεσία του Facebook μέσα από την εμπειρία HTC Sense.

Το εν λόγω πλήκτρο, αναγνωρίζει αυτόματα το περιεχόμενο και σας ειδοποιεί κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείτε περιεχόμενο ή ενημερώσεις προφίλ μέσω Facebook. Με ένα πάτημα αυτού του πλήκτρου, μπορείτε να ανανεώσετε το status σας, να ανεβάσετε μια φωτογραφία, να μοιραστείτε ένα νέο, να κάνετε κράτηση στο αγαπημένο σας εστιατόριο και πολλά ακόμη. Μπορείτε για παράδειγμα να βγάλετε μια φωτογραφία με φίλους και να την ανεβάσετε απευθείας στο Facebook, πατώντας απλά και μόνο αυτό το πλήκτρο, ή να γνωστοποιήσετε στους φίλους σας το μουσικό κομμάτι που ακούτε εκείνη τη στιγμή.

*Τα HTC ChaCha και HTC Salsa θα είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές στις κυριότερες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας το δεύτερο τρίμηνο του 2011.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.