Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Νέα πολυβιταμίνη από τη Lanes

Νέα πολυβιταμίνη από τη Lanes

Μια καινοτομία για τις βιταμίνες φέρνει στην αγορά η γνωστή εταιρεία Lanes, που φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Το νέο Lanes Vitamin Crystals, είναι η πρώτη πολυβιταμίνη σε κρυσταλλική μορφή που δημιουργεί μία αίσθηση έκρηξης στο στόμα!

Περιέχει 13 βιταμίνες, 4 μέταλλα και ιχνοστοιχεία που αναπληρώνουν τις διατροφικές ελλείψεις του οργανισμού, σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από Schisandra Berries και Guarana.

Το πρωτοποριακό εκχύλισμα του φυτού Schisandra Berries, γνωστό για τις τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης του οργανισμού στις καθημερινές απαιτήσεις, χαρίζοντας ευεξία καθώς επίσης σωματική και πνευματική αντοχή. Το εκχύλισμα του φυτού Guarana προσφέρει άμεση ενέργεια και πνευματική τόνωση.

Χάρη στο μοναδικό αυτό συνδυασμό συστατικών, ένας φακελίσκος την ημέρα εξασφαλίζει διατροφική κάλυψη, άμεση τόνωση και πνευματική διαύγεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.