Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Νέα συλλογή της H&M κατά της βίας

Νέα συλλογή της H&M κατά της βίας

Η ανοιξιάτικη συλλογή των H& M έχει στόχο φέτος να εξαπλώσει παντού μηνύματα ειρήνης. Η Knot Violence είναι η νέα συλλογή των H&M ενάντια στην βία. Ο Σουηδός καλλιτέχνης Carl Fredrik Reuterswärd χρησιμοποίησε γραφικά με σύμβολα και χειρονομίες που αντιπροσωπεύουν την ειρήνη. Μάλιστα, ως φόρο τιμής στον John Lennon σχεδίασε ένα μαύρο περίστροφο με δεμένη κάννη μαζί με μικροσκοπικά φλοράλ μοτίβα. Το σχέδιο τυπώθηκε στα μακριά αμάνικα φορέματα, στα Τ-shirts και στις τσάντες των H&M που θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση.

Το 10% των εσόδων θα διατεθεί στο ίδρυμα Non Violence Project που ενθαρρύνει τους νέους σε πιο δημιουργικές και παραγωγικές ασχολίες κρατώντας τους μακριά από συμμορίες.

Η συλλογή αναμένεται στα καταστήματα από τον Απρίλιο του 2011 μαζί με την νέα οικολογική Conscious συλλογή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.