Αρχική Νέα Νέα σχολική χρονιά και για τα πολύ μικρά παιδιά

Νέα σχολική χρονιά και για τα πολύ μικρά παιδιά

Καινούργια αρχή, νέα σχολική σεζόν ξεκινά, ακόμα και για τα μικρότερα παιδιά, αφού και αυτά χρειάζονται τη δική τους δημιουργική απασχόληση.
Στο Παίξε Γέλασε φέτος θα λειτουργήσουν για πρώτη χρονιά τμήματα πρωινής απασχόλησής για παιδία ηλικίας 3-5 ετών. Η ομάδα του Παίξε Γέλασε ετοίμασε με κέφι, φαντασία και σεβασμό ταξίδια με διαδρομές όμορφες και γεμάτες.
Τα τμήματα αυτά θα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν να δημιουργήσουν και πάνω από όλα να επικοινωνήσουν .
Για τα παιδιά που μένουν στο σπίτι με τη μαμά ή τη γιαγιά μπορείτε να τους προσφέρετε πρωινά δημιουργικής εκτόνωσης αλλά και τη χαρά του παιχνιδιού που είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη.
Κάθε μέρα της εβδομάδας θα είναι διαφορετική, θα μπορείτε να επιλέξετε εσείς τις ημέρες, τις ώρες και τις δραστηριότητες που θα παρακολουθήσουν τα καμάρια σας!
Για τα παιδιά που η μανούλα εργάζεται θα λειτουργεί τμήμα απασχόλησης από τις 8:00 έως τις 15:00.
Το κόστος συμμετοχής είναι 180 ευρώ μηνιαίως!

Για πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Λάμπρου,
"Παίξε Γέλασε"Κυπρίων Αγωνιστών 14
164 51, Αργυρούπολη
+302109957697
+306949476637


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.