Νέα υπηρεσία εγγραφής και διαμοιρασμού βίντεο από το YouTube

Το YouTube κυκλοφόρησε τη νέα υπηρεσία εγγραφής και διαμοιρασμού βίντεο, YouTube Capture, για τις συσκευές της Apple, iPhone και iPod touch. Η εν λόγω υπηρεσία είναι έτοιμη για εγγραφή βίντεο από τη στιγμή που θα το ανοίξετε. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής μπορείτε να εισάγετε έναν τίτλο, να διαλέξετε σε πιο κοινωνικό δίκτυο θέλετε να το δημοσιεύσετε και πατώντας την επιλογή «Share» να το κάνετε upload.

Επιπλέον δίνονται τρεις επιλογές διαχείρισης του απορρήτου, μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ private, που δίνει τη δυνατότητα μόνο σε εσάς να έχετε πρόσβαση στο βίντεο, unlisted που για δει κάποιος το βίντεο θα πρέπει να το έχετε αποστείλει το εγκεκριμένο link και τέλος public, δηλαδή δημόσιο ώστε όλοι να μπορούν να το δουν.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, εκτός από τις δυνατότητες άμεσου upload που προσφέρει, βοηθάει και στη βελτιστοποίηση της εγγραφής σας με διάφορες επιπλέον λειτουργίες, όπως τη διόρθωση των χρωμάτων ή τη βοήθεια στη σταθεροποίηση, αν δεν έχετε και τόσο σταθερό χέρι, καθώς και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης μουσικής κατευθείαν από το YouTube.

Το YouTube Capture είναι ήδη διαθέσιμο στο App Store της Apple και οι υπεύθυνοι τις υπηρεσίας δηλώνουν αισιόδοξοι πως δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει και για το Android.