Αρχική Νέα Νέα χρονιά με πολλές και διαφορετικές παραστάσεις και συναυλίες στο Badminton

Νέα χρονιά με πολλές και διαφορετικές παραστάσεις και συναυλίες στο Badminton

Το πιο μοντέρνο θέατρο της πόλης μας ξεκινά εντυπωσιακά τη νέα σεζόν, με παραστάσεις χορταστικές, σημαντικές και διασκεδαστικές. Παραστάσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη, παραστάσεις που είχατε καταγράψει στα SOS των προηγούμενων χρονιών και δεν είχατε προλάβει να δείτε, θα μπορέσετε φέτος να τις απολαύσετε στο πιο μεγάλο θέατρο της πόλης κι άλλες που στοχεύουν στην ψυχαγωγία ολόκληρης της οικογένειας, φέτος θα είναι κοντά μας με σοβαρότητα και συνέπεια στην υψηλή παραγωγή.
Ανάμεσα σε όσα θα δούμε, μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η μετάκληση του Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας, το οποίο γιορτάζει τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Άντον Τσέχωφ και παρουσιάζει το έργο του μεγάλου συγγραφέα Ο Βυσσινόκηπος, στις 1, 2, 3 Οκτωβρίου 2010.
Επίσης, Το Γάλα του Βασίλη Κατσικονούρη με το θίασο της Άννας Βαγενά θα κάνει θριαμβευτική έναρξη της 4ης χρονιάς στο Θέατρο Badminton για πέντε μόνο παραστάσεις. Μάλιστα, όπως τόνισε η κ. Βαγενά στη συνέντευξη τύπου, για πρώτη το έργο παρουσιάζεται σε ένα τόσο μεγάλο θέατρο, και όπως είδαν στις πρόβες, το έργο σε αυτό το χώρο αποκτά άλλη διάσταση, αυτήν της αρχαίας τραγωδίας.
Και φυσικά θα ευχαριστηθείτε παραστάσεις χορού και συναυλίες τζαζ, αλλά και 20 χρόνια Stomp και Scooby-Doo με το Φάντασμα του Πειρατή, Φεστιβάλ Μαγείας και για το τέλος σας έχουμε το καλύτερο. Το γάμο του μπάρμπα-Γιώργου του Ευγένιου Σπαθάρη κάθε Κυριακή, με τους Τ. Βαμβακίδης ως Καραγκιόζη – ταγμένος στο ρόλο αυτό για 18 συναπτά έτη - τον Γ. Μποσταντζόγλου ως Μπάρμπα Γιώργο και τον Γ. Ζουμπαντή ως Κολλητήρι.
Φυσικά πολλές ακόμη παραστάσεις θα μπορέσετε να απολαύσετε στο Badminton, για τις οποίες θα ενημερώνεστε σε όλη τη διάρκεια της χρόνιας.

Και μια έκπληξη
Το Πολυμήχανο, το διαδραστικό εργαστήριο διερευνητικής μάθησης με ψηφιακές τεχνολογίες ανοίγει τις πύλες του στον πολυχώρο πολιτισμού Badminton. «Τεχνοβλαστός» του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ένας χώρος μοναδικός, όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα, αλλά και για τα Ευρωπαϊκά, καθώς ερευνητικές ομάδες Πανεπιστημίων και εταιρείες στην αιχμή της τεχνολογίας από την Ελλάδα
Hμερομηνίες παραστάσεων: Από Οκτώβριο 2010
Εισιτήρια: από 10 έως 15€


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.