Νέα χρονιά με προγράμματα για γονείς και παιδιά στον Κινητήρα Studio

Με την έλευση της νέας χρονιάς, ο Κινητήρας δίνει βαρύτητα στα παιδιά, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα προγράμματα. Χορός, θέατρο, παιχνίδι, μαθήματα με γονείς και παιδιά και μαθήματα για εφήβους, δημιουργούν ένα καλλιτεχνικό και ταυτόχρονα οικογενειακό περιβάλλον, όπου όλα τα παιδιά εξελίσσονται κι εμπνέονται σ΄ ένα πνεύμα ομαδικής δημιουργίας και προσωπικής παρατήρησης, γνωρίζοντας διαφορετικές μορφές χορού και θεάτρου. Όλα τα παιδικά προγράμματα του Κινητήρα βασίζονται στο σκεπτικό της ισότιμης συνύπαρξης μέσα από σαφή όρια και δημιουργικές υπευθυνότητες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Κινητήρα περιλαμβάνει τα εξής προγράμματα:

ΚινητήραςF (Family) χορός και θέατρο για Γονείς και Παιδιά
Καθοδηγεί η Βίκυ Αδάμου
από 23/1 κάθε Δευτέρα 17.00-18.00

Γονείς και παιδιά σε αυτόνομα μαθήματα χορού και θεάτρου. Μέσα από κοινές ασκήσεις οι ενήλικες και τα παιδιά θα φτιάξουν ένα κοινό τόπο επικοινωνίας. Ο χορός, το θεατρικό παιχνίδι, η μουσική και ο αυτοσχεδιασμός θα είναι τα εργαλεία με τα οποία θα ανακαλύψουμε καινούργιες μορφές συνύπαρξης εξασκώντας τη σωματική επαφή και τη φαντασία μας . Ένα μάθημα δώρο για να φρεσκάρει την καθημερινότητα μας και να τονώσει τις ενδοικογενειακές σχέσεις μ ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

Κόστος ανά μάθημα: 12 ευρώ το ζευγάρι γονέα-παιδιού (στην περίπτωση ύπαρξης παραπάνω του ενός παιδιού υπάρχει εκπτωτική πολιτική)

Κινητήραςkid (θέατρο) με την Βίκυ Αδάμου για παιδιά 5-12 χρονών
Τετάρτη 17.00 – 18.00

Η θεατρική εμπειρία δίνει στα παιδιά την δυνατότητα να ανακαλύψουν την φωνή και το σώμα τους και τα βοηθάει να αναπτύξουν ένα πλούσιο λεξιλόγιο, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν, όταν θέλουν να μιλήσουν για τα συναισθήματα και να σκιαγραφήσουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι τα αντιμετωπίζουν. Με οδηγό το σύγχρονο παραμύθι, θα παίξουμε με τον λόγο, τον ρόλο και την φαντασία.

Μηνιαίο κόστος: 40 ευρώ

Κινητήραςkid (Δημιουργικός Χορός) με την Ευγενία Σιγαλού
Τρίτη 16.00 – 17.00 (παιδιά 7 -12 χρονών)
Πέμπτη 16.00 – 17.00 (παιδιά 4 – 6 χρονών)

Όταν το παιδί μπορεί να εκφράσει με δημιουργικούς τρόπους όσα αισθάνεται, σκέφτεται και παρατηρεί, νιώθει ελεύθερο. Ο χορός παρέχει τη δυνατότητα σωματικής έκφρασης και καλλιεργεί τη φαντασία, όταν συνοδεύεται από μια δημιουργική διάθεση. Παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, ρυθμός και μουσική αποτελούν τα εργαλεία, μέσω των οποίων τα παιδιά θ’ αναπτύξουν τις ικανότητές τους, ψυχοσωματικές και πνευματικές. Ο δάσκαλος-συντονιστής είναι πάντα κοντά, για να βοηθά και να χαίρεται μαζί τους.

Μηνιαίο κόστος: 40 ευρώ

Κινητήρας G (Games) (δημιουργικό παιχνίδι) για παιδιά 4-10 χρονών
Εμψυχώνει η Ευγενία Σιγαλού
από 27/ 1 κάθε Παρασκευή 17.00-18.00

Παίζουμε χορεύοντας, χορεύουμε παίζοντας και όχι μόνο. Μια ώρα, όπου κάθε παιδί ξεχωριστά και όλα μαζί, μέσα από τον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργικότητας, της μουσικότητας και του ρυθμού, της χορευτικότητας και της ελεύθερης έκφρασης, μαθαίνουν να συνεργάζονται, να επικοινωνούν, να μοιράζονται. Και όλα αυτά, αβίαστα, μέσα από τη χαρά που δίνει το παιχνίδι.

Κόστος ανά μάθημα: 10 ευρώ

Προσφορά: αν επιλέξετε δυο από τα παραπάνω προγράμματα το κόστος είναι 60 ευρώ το μήνα.

Kinitiras Studio
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
2109248328