Αρχική Νέα Νέα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα στη Δάφνη και τον Υμηττό

Νέα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα στη Δάφνη και τον Υμηττό

Δύο νέα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα για παδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και τις οικογένειες τους εγκαινιάζει στη Δάφνη και στον Υμηττό, ο κοινωνικός μη κερδοσκοπικός φορέας “Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων – ΕΔΡΑ”. Πρόκειται για τα κέντρα “Πνοή Δάφνης” και “Πνοή Υμηττού”.

Επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από ψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό, λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή θα παρέχει υπηρεσίες σε παδιά με μαθησιακές δυσκολίες και προβλήματα ένταξης στο σχολείο και την κοινωνία ενώ θα παρέχει συμβουλευτική στους γονείς.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται και άλλες δραστηριότητες όπως, καλλιτεχνικά εργαστήρια, εκδρομές πολιτιστικού χαρακτήρα, επιμορφωτικές συναντήσεις γονέων, εκπαιδευτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, προγράμματα πρόληψης, ευαισθητοποίησης και αγωγής στην κοινότητα.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στα Ψυχοπαιδαγψγικά Κέντρα “Πνοή” θα είναι δωρεάν, μέσω των ασφαλιστικών ταμείων.

Τα δύο κέντρα θα λειτουργούν αντίστοιχα:

Δάφνη: Βύρωνος & Αλεξάνδρας 65, τηλέφωνο: 210 9706922, από τις 3 μ.μ έως τις 9 μ.μ και

Υμηττός: Λεωφόρος Ηλιουπόλεως 62, τηλέφωνο: 210 7650882, από την 1μ.μ έως τις 9 μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.