Αρχική Νέα (Νέα) ώρα για έξυπνη κατανάλωση

(Νέα) ώρα για έξυπνη κατανάλωση

31 Οκτωβρίου και ελπίζουμε να θυμηθήκατε να αλλάξετε την ώρα. Αν όχι πάλι, κάντε το τώρα και υποδεχτείτε με αισιοδοξία τη χειμερινή ώρα που θα μας φέρει πιο κοντά στις ομορφιές αυτής της εποχής.
Κι αφού μιλήσαμε για αισιοδοξία, ας θυμηθούμε ότι σήμερα γιορτάζουμε επίσης τη μέρα της Αποταμίευσης. Μια γιορτή που μας αφορά όλους, μικρούς και μεγάλους, και κάθε χρόνο έρχεται να μας μεταφέρει το μήνυμα της συνετής κατανάλωσης. Γιατί ευκαιρίες για αποταμίευση, αν το προσπαθήσουμε, βρίσκονται παντού. Μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, νερού, πόρων, υλικών αγαθών κ.ά., ο κατάλογος μπορεί να αποδειχθεί μέχρι και μακρύς. Ας μάθουμε λοιπόν να περιορίζουμε τη σπατάλη και κυρίως να το διδάξουμε στα παιδιά μας. Ας γίνουμε έξυπνοι καταναλωτές, που θα ζούμε με ποιότητα, χωρίς πλαστές ανάγκες. Να, λοιπόν μια ευκαιρία να μάθουμε τις πραγματικές ανάγκες μας, τους λόγους που πραγματικά χρειαζόμαστε κάτι και ως εκ τούτου πρέπει να το αποκτήσουμε. Έτσι, θα βγούμε ουσιαστικά κερδισμένοι, θα επιδείξουμε εξυπνάδα και ωριμότητα. Και έτσι όλοι μαζί θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά, ένα βήμα προόδου και πολιτισμού. Δεν είναι αισιόδοξα μηνύματα όλα αυτά που μας φέρνει τούτος ο χειμώνας;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.