Αρχική Νέα Νέα Disneyland στο Ελληνικό ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής

Νέα Disneyland στο Ελληνικό ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής

«Να δημιουργηθεί μια νέα Disneyland» στην τεράστια έκταση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό ζητούν οι κάτοικοι -και όχι μόνο- της περιοχής.
Σε έρευνα που διενεργεί μεγάλο ειδησεογραφικό portal, το newsbeast.gr, για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου και για τη λάθος κατεύθυνση προς την οποία κινείται το σχέδιο του Ισπανού αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο, οι πολίτες σπεύδουν να πάρουν θέση στέλνοντας την άποψή τους για το τι πρέπει να γίνει, ώστε η έκταση να αξιοποιηθεί με το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό και κοινωνικό όφελος. Ένα παράδειγμα ακολουθεί παρακάτω και τα σχόλια είναι μάλλον περιττά.

«Η βαριά βιομηχανία λέγεται ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι το Ελληνικό θα πρέπει να αξιοποιηθεί ανάλογα, κάνοντάς το μία νέα Disneyland, που θα έφερνε τουρισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι, θα απέφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη ενώ αποτελεί ήπια ανάπτυξη χωρίς να επιβαρύνει με νέα σπίτια-εμπορικά-εκθεσιακά την περιοχή και γενικότερα την πόλη. Γιώργος Αυγέρης"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.