Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Νέα Substiane [+]: Καινοτομία για την ώριμη επιδερμίδα από την La Roche-Posay

Νέα Substiane [+]: Καινοτομία για την ώριμη επιδερμίδα από την La Roche-Posay

Η La Roche-Posay, η μάρκα που συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι λανσάροντας τη νέα σειρά Substiane [+] καινοτομεί στην ώριμη επιδερμίδα ενισχύοντας την αντιγηραντική φροντίδα που ενεργοποιεί τα κύτταρα του στηρικτικού ιστού και “αντιστρέφει” τη διαδικασία γήρανσης.

Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσική διαδικασία που οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων, καθώς επίσης στην απώλεια της ελαστικότητας και της λάμψης της επιδερμίδας. Ωστόσο, τα συμπτώματα της γήρανσης παρουσιάζουν διαφορετική εικόνα καθώς αλλάζει η ηλικία των γυναικών. Κύριο σύμπτωμα, καθώς και πηγή ανησυχίας, στις γυναίκες 40-50 ετών είναι οι ρυτίδες, ενώ στις γυναίκες 50 ετών και άνω είναι η απώλεια σφριγηλότητας, η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου και η εντονότερη ξηρότητα. Οι γυναίκες αυτές χρειάζονται μια εξειδικευμένη αντιγηραντική φροντίδα που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα συγκεκριμένα συμπτώματα, βοηθώντας την επιδερμίδα να ανακτήσει την άνεση και τη λάμψη της.

Η La Roche-Posay, πρωτοπόρος στις μεγαλύτερες εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας, καινοτομεί με τη νέα SUBSTIANE [+], η οποία στοχεύει απευθείας στον κύριο παράγοντα της γήρανσης, δηλαδή στα συγκεκριμένα αυτά κύτταρα του στηρικτικού ιστού. Η σύνθεσή της με PRO-XYLANEΤΜ εμπλουτίζεται με ένα αποκλειστικό δραστικό συστατικό που ενεργοποιεί τα κύτταρα στήριξης και “αντιστρέφει” τη διαδικασία γήρανσης: το LINACTYL. Χάρη λοιπόν στη νέα σύνθεσή της, η SUBSTIANE [+] προσφέρει αντιγηραντική φροντίδα αναδόμησης σε βάθος, ενεργοποιεί την ανασύσταση της θεμελιώδους ουσίας και συμβάλει στη διαρκή αποκατάσταση της στήριξης και της άνεσης της επιδερμίδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.