Αρχική Προτάσεις Αγοράς Νέες ιδέες Laro για το πιο όμορφο παιδικό δωμάτιο!

Νέες ιδέες Laro για το πιο όμορφο παιδικό δωμάτιο!

Η Laro, η δική σας ελληνική εταιρία, συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας πάντα το καλύτερο για το παιδί. Η καινούργια σειρά επίπλων POST-POP με νέα τεχνολογία βαφής ΝΑΤURA είναι σίγουρο ότι θα αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Φρέσκια, δυναμική και αισιόδοξη σχεδιαστική ματιά, νεανικό προφίλ και τα καλύτερα φυσικά υλικά χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά POST-POP της Laro. Η καινούργια πρόταση της εταιρίας είναι μια ξεχωριστή, σύγχρονη σειρά επίπλων από ξύλο δρυός και λακαριστά στοιχεία που απαρτίζεται από κρεβάτι, γραφείο σε δύο εκδόσεις και μια «έξυπνη» βιβλιοθήκη που παίζει με τους όγκους και τα χρώματα.
Τα κομψά δερμάτινα πόμολα συμπληρώνουν την εικόνα του συστήματος POST-POP που είναι βαμμένο με τη νέα τεχνολογία βαφής ΝATURA. Πρόκειται για τη νέα, εξελιγμένη μέθοδο βαφής της Laro, πάντα με οικολογικά χρώματα και βερνίκια νερού, η οποία διασφαλίζει εξαιρετική προστασία των επίπλων, ακόμη πιο φυσική αίσθηση του ξύλου, ενώ παράλληλα διαμορφώνει τις συνθήκες για προϊόντα με -20% χαμηλότερες τιμές. Με την POST-POP σειρά η Laro επενδύει στην εξέλιξη και με εγγύηση την ποιότητα δημιουργεί πρωτοποριακά έπιπλα για μοναδικά δωμάτια με ελληνική υπογραφή.

Laro: 14ο χλμ. Εθν.Οδού Αθηνών – Λαμίας, Μεταμόρφωση, τηλ: 210-2820888
www.laro.gr
www.facebook.com/LARO.ABEE


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.