Αρχική InfoTeens Υγεία 60% των νέων και εφήβων λένε ψέματα για το σεξ!

60% των νέων και εφήβων λένε ψέματα για το σεξ!

Σε μια μεγάλη on-line έρευνα όπου πήραν μέρος 1200 άτομα ηλικίας από 15 έως 22 ετών αποκαλύπτεται πως οι νέοι λένε ψέματα για τη σεξουαλική τους ζωή επειδή νομίζουν πως οι μεγάλοι θεωρούν ότι το μόνο που σκέφτονται είναι το σεξ... Έτσι, η ενήλικη κοινωνία μοιάζει να επιβάλλει ένα σεξουαλικό μοντέλο στα παιδιά, όπου το σεξ είναι κυρίαρχο χωρίς καν να τα ρωτήσει.

Από τα ευρήματα φαίνεται πως:
45% των παιδιών ήταν παρθένα.
60% έλεγαν ψέματα για το σεξ.
30% είπαν ψέματα για το πόσο συχνά έκαναν σεξ.
24% είπαν ψέματα για τον αριθμό συντρόφων.
23% είπαν ότι δεν ήσαν παρθένοι ενώ ήσαν.
57% έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.
78% υποστήριξαν πως υπήρχε κοινωνική πίεση για να κάνουν σεξ.

Αυτή η ερευνά, που έγινε στην Αμερική, δείχνει πως ακόμα πως και σε μια προχωρημένη κοινωνία οι μεγάλοι μεταφέρουν τις λάθος αντιλήψεις τους στα παιδιά.
Ο σεξουαλικός ψυχαναγκασμός των μεγάλων για αποδόσεις και κατακτήσεις που συνήθως δεν έχουν μεταφέρεται σαν εντολή στα παιδιά για πιο πολύ και καλό σεξ γεγονός που τα κάνει να ψεύδονται και να παριστάνουν τους έμπειρους ενώ δεν είναι.

Πηγή: www.andrologia.gr/ (Ανδρολογικό Ινστιτούτο)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.