Παρασκευή 23 Μαΐου

Διαγωνισμός με τρία βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

<img class="alignleft" title="Ο Λουκάς και οι Λουκουμάδες" src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2009/09/o_loukas_kai_oi_loukoumades-170x150.jpg" alt="Ο Λουκάς και οι Λουκουμάδες" />Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός σάς προσφέρει τρία αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Ο Λουκάς και οι Λουκουμάδες», της Μαρίας Ρουσάκη, η οποία έχει βραβευτεί και διακριθεί για τα βιβλία της πολλές φορές μέχρι τώρα. Στείλτε λοιπόν γρήγορα το mail σας για να λάβετε μέρος στην κλήρωση...

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός σάς προσφέρει τρία αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Ο Λουκάς και οι Λουκουμάδες», της Μαρίας Ρουσάκη, η οποία έχει βραβευτεί και διακριθεί για τα βιβλία της που αναφέρονται σε παιδιά πολλές φορές μέχρι τώρα. Στείλτε λοιπόν γρήγορα το mail σας γρήγορα για να λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.
1, 2, 3… Φύγαμε!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου
Λουκουμάδες!
Στρογγυλούς, γλυκούς, μεγάλους και μικρούς!
Λουκουμάδες θέλει ο Λουκάς να φάει
αλλά πότε θα του φτιάξει η μαμά του
αυτά τα ζουμερά μπαλάκια;
Μόνο όταν στρώνει το κρεβάτι του
και καλημερίζει την αδελφή του τη Φωφώ.
Και όταν μαζεύει τα χιλιάδες στρατιωτάκια του
και καθαρίζει το κλουβί για τα γαλάζια παπαγαλάκια του.
Όμως οι υποχρεώσεις είναι πολλές
και η κοιλιά του δεν έχει υπομονή να γίνει ο Λουκάς ένα υπάκουο παιδί.
Μέχρι που αποφασίζει να κάνει μια τελευταία ζαβολιά…

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email) .
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς.

—————————————————————————————————————————————————-

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός με τίτλο «Ο Λουκάς και οι Λουκουμάδες», της Μαρίας Ρουσάκη με δεκτές συμμετοχές απ’ τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου (12:00μ.μ).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του – 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί) θα επιλέξει τους τρεις τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν οι αναπληρωματικοί. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr .
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων θα πρέπει να γίνεται εντός 1ος μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

===============================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού για τα τρία αντίτυπα του βιβλίου «Ο Λουκάς και οι Λουκουμάδες», της Μαρίας Ρουσάκη από τις εκδόσεις Ψυχογιός ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά: Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς (χρειάζονται και τρεις αναπληρωματικοί) από το 1 ως το 263 (όσες και οι συμμετοχές) θα έχει επιλέξει στην ουσία και τους τρεις νικητές.
Φυσικά δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχει λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

===============================================================

Αγαπητοί Φίλοι, η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
1) Κρυσταλλία Κλωνάρα
2) Έφη Δίπλα
3) Ευδοξία Νταλιάνη

Αναπληρωματικοί είναι:
1) Γρηγόριος Κοκόλης
2) Κατερίνα Λεγάκη
3) Σόνια Συγκερίδου

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου σας.

Με Εκτίμηση,
Infokids.gr Team


Ροή Ειδήσεων