Αρχική InfoSchool Λύκειο Νέο θεσμικό πλαίσιο για τις σχολικές εκδρομές: «Στη σχολική μας εκδρομή, Πάμε Ελλάδα»

Νέο θεσμικό πλαίσιο για τις σχολικές εκδρομές: «Στη σχολική μας εκδρομή, Πάμε Ελλάδα»

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού σχολικών εκδρομών τόσο για τα σχολεία της χώρας μας, όσο και για σχολεία του εξωτερικού, σήμερα 20 Δεκεμβρίου στις 13:30, στο Υπουργείο Παιδείας, θα παρουσιαστεί το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις σχολικές εκδρομές καθώς και η καμπάνια «Στη σχολική μας εκδρομή, Πάμε Ελλάδα».
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η αναβάθμιση του παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα των σχολικών εκδρομών και η υποστήριξη του μεγάλου πλεονεκτήματος της χώρας μας που είναι ο τουρισμός. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, το Υπουργείο Παιδείας συνεργάζεται με Περιφερειάρχες και Δημάρχους της χώρας, καθώς και με το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (H.A.T.T.A.).

Στην παρουσίαση προσκεκλημένοι είναι:

Ο Πρόεδρος του H.A.T.T.A., Γιώργος Τελώνης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Δήμαρχος Αγιάς- Μελιβοίας, Αντώνης Γκουντάρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» Γιώργος Αμυράς και η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής –δημοσιογράφος, Ράνια Τσιτσιμπίκου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.