Νέο παιδικό αντηλιακό CAPITAL SOLEIL της VICHY

Ένα νέο παιδικό γαλάκτωμα για προστασία από τον ήλιο για τη σειρά Capital Soleil δημιούργησε η Vichy. Το νέο προϊόν είναι ενισχυμένο με μια νέα λεπτόρρευστη κρέμα για ματ αποτέλεσμα με SPF 50.

Η προστασία από τον ήλιο είναι πολύ σημαντική για όλες τις ηλικίες και φυσικά για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η χρήση αντηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη όχι μόνο τις ηλιόλουστες μέρες αλλά ακόμα και τις μέρες με συννεφιά. Επίσης ότι χρειάζεται τακτική ανανέωση ειδικά μετά το κολύμπι, εάν σκουπιστούμε με πετσέτα, σε περίπτωση έντονης εφίδρωσης και/ή εκτεταμένης έκθεσης στον ήλιο.

Η Vichy, δημιούργησε λοιπόν το παιδικό Capital Soleil Γαλάκτωμα SPF 50, (σε συσκευασία 100 ml) για ευαίσθητες επιδερμίδες, το οποίο απευθύνεται σε όλα τα παιδιά. Χάρη στο αποκλειστικό σύστημα φίλτρων για μέγιστη προστασία από την UVA ακτινοβολία και μεταλλικά στοιχεία προστατεύει σε βάθος από τις κυτταρικές αλλοιώσεις. Επίσης απορροφάται εύκολα, είναι ανθεκτικό στο νερό, δεν τσούζει τα μάτια και είναι δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένο.

Το αντηλιακό αυτό προϊόν κυκλοφορεί και σε συσκευασία των 300 ml, κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Η αποτελεσματικότητά και η εξαιρετική υφή της σε ακραίες συνθήκες ζέστης και υγρασίας επιβεβαιώθηκε και από κλινική μελέτη της Vichy που έγινε στα τέλη του 2011 στη Βραζιλία, σε δείγμα 117 ατόμων. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 22 άνδρες και 95 γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 50 ετών (μέση ηλικία: 36 ετών),
με μεικτό και λιπαρό δέρμα και αποδεδειγμένα προβλήματα κηλίδων στο πρόσωπο.