Αρχική Νέα Νέο σπίτι για το «Χαμόγελο του Παιδιού» από το ArGOODaki

Νέο σπίτι για το «Χαμόγελο του Παιδιού» από το ArGOODaki

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το νέο σπίτι φιλοξενίας παιδιών του «Χαμόγελου του Παιδιού», στο Μοσχάτο Αττικής, με την ουσιαστική συμβολή του προγράμματος ArGOODaki της Goody’s. Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody’s ολοκλήρωσε πρόσφατα την κατασκευή -στο Μοσχάτο Αττικής- του νέο σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού», το οποίο θα φιλοξενήσει 25 παιδιά με προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον

Η κυρία Νίκη Σμυρνή, Διευθύντρια Marketing & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Goody’s Α.Ε., δήλωσε σχετικά με την παράδοση του έργου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που το ArGOODaki συνέβαλλε καθοριστικά στην ολοκλήρωση του σπιτιού φιλοξενίας παιδιών, του Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο και έτσι βρήκαν στέγη 25 παιδιά. Το ArGOODaki της Goody’s θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, υλοποιώντας ακόμα μεγαλύτερα έργα στο μέλλον».

Με τη σειρά του ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού», δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ArGOODaki της Goody’s για την καθοριστική συμμετοχή του στην υλοποίηση του νέου μας σπιτιού στο Μοσχάτο. Χωρίς την ουσιαστική στήριξη της εταιρείας, το σπίτι μας δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα! Καλωσορίζουμε τη Goody’s στην μεγάλη οικογένεια του Χαμόγελου και ευελπιστούμε σε νέες κοινές ενέργειες για τα παιδιά που στηρίζουμε».

Για την ανέγερση του σπιτιού, συμμετείχαν ενεργά όλοι οι Έλληνες, μέσω του καθιερωμένου θεσμού αγάπης και προσφοράς της Goody’s, δημιουργώντας μία ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά σε ανάγκη και στεγάζοντας τα όνειρά τους για μια καλύτερη ζωή.

Τι είναι το ArGOODaki:

Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody’s, αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, ενώνοντας χιλιάδες Έλληνες σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια και συνέχεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει 3.650.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει οκτώ ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 2000 παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Για το αξιοσημείωτο έργο της, η Goody’s επιβραβεύτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κατακτώντας και πάλι την 1η θέση στην κατάταξη εταιριών που παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο στην έρευνα αναγνωρισιμότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς που διεξάγεται κάθε χρόνο από τις εταιρίες MEDA COMMUNICATION & VPRC.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.